DemirSoft Yazılım, Evrak Kayıt Takip Sistemi, Veresiye Muhasebe Prog
             

 

 

Program Detay

 

 

 


 
 

DemirSoft Ziyaretçi Takip Programı

 Kodu

:  DSZTP

 

 Güncel Sürüm

:  9

 Fiyatı

:  250 TL

 Dili

:  Türkçe

 Modüller

:  

 Boyutu

:  14 MB

 İndirme Sayısı

:  4978
   

Kullanım Alanları

Firmaya gelen ziyaretçilerin takibini yapmak isteyen bütün işletmelere hitap etmektedir.
 

Kurulum Hakkında

Kurulumlar gelen talep üzerine İnternet Hizmetleri departmanımız tarafından veya yetkili DemirSoft Bayi tarafından yapılmaktadır. Yerinde Kurulum için fiyat farkı uygulanmaktadır. 
 

Windows 10 / Windows 8

Windows 7 / Windows Vista ve Daha Eski Sürümler ile Tam Uyumluluk

Güvenli Gömülü Veritabanı Kolay Yedekleme

 

 Program Özellikleri

Ziyaretçi Takip Programı Firmanıza veya binanıza gelen kişilerin kayıtlarını tutabileceğiniz kullanımı kolay bir programdır.

Ziyaretçilerin giriş ve çıkış zamanlarını izleyebilir bu ziyaretçilerin ne kadar süre kaldığını program üzerinden görebiliyorsunuz. herhangi bir güvenlik araştırmasında olay sırasındaki ziyaretçiler kimlerin olduğunu bulabilir ve bu Ziyaretçilerin girişleri esnasında kamera özelliği ile fotoğraf çekebilir ve saklayabilirsiniz. Ziyaretçilerin Günlük veya geriye dönük raporlarını alabilirisiniz. Kullanıcı şifreleme sistemi ile verilerinizi yetkisiz kişilerden koruyabilirsiniz.

Programa Sınırsız bilgi girişi yapmakla beraber, programda Sık kullanılan ziyaretçi bilgilerini tanımlayarak Departmanda oluşturabilirsiniz. Tüm işlemleri tek ekranda yapabilir, Raporları yazdırıp e-posta olarak gönderim yapabilirsiniz.

Programla ilgili bir sorun yaşadığınızda 7/24 Uzaktan Destek programı ile internet üzerinden uzaktan yardım alabilirsiniz. Gelişmiş Yedekleme özelliği ile kayıtlarınızın yedeğini günlük olarak almaktadır. Böylelikle herhangi bir sorunda geri yükleyebilirsiniz


Kullanımı:
Ziyaretçi giriş esnasında kimliğini bırakır. Ziyaretçi bilgileri giriş yapılır. Ziyaretçiye programa tanımlanan ziyaretçi kartı verilir. Ziyaretçi çıkışında ziyaretçi kartı geri alınır, alınan kimlik geri verilir, programda ziyaretçi çıkışı yapılır. Hızlı ve kolay kullanım..


Kimler Kullanabilir?
Firmalar
Okul veya Eğitim Kurumları
Güvenlik büroları olan firmalar
Hastaneler
Oteller
Fabrikalar
Apartman, site v.b.

 

 Program Görüntüleri

 

 

 

 

 

 

  Bu sitenin tüm hakları saklı olup, gösterilen marka, logo ve slogan tescillidir. © 2006 - 2024 DemirSoft