DemirSoft Yazılım, Evrak Kayıt Takip Sistemi, Veresiye Muhasebe Prog
             

 

 

Program Detay

 

 

 


 
 

Mağaza Barkodlu Ürün Satış Programı

 Kodu

:  DSBUS

 

 Güncel Sürüm

:  2.4.9

 Fiyatı

:  Fiyat Sorunuz.

 Dili

:  Türkçe | Rusça | Azerice

 Modüller

:  

 Boyutu

:  16 MB

 İndirme Sayısı

:  77195
   

Kullanım Alanları

Perakende Satış yapan tüm Mağazalar gibi farklı iş kollarında kullanılmaktadır.
 

Kurulum Hakkında

Kurulumlar gelen talep üzerine İnternet Hizmetleri departmanımız tarafından veya yetkili DemirSoft Bayi tarafından yapılmaktadır. Yerinde Kurulum için fiyat farkı uygulanmaktadır. 
 

Windows 10 / Windows 8

Windows 7 / Windows Vista ve Daha Eski Sürümler ile Tam Uyumluluk

Güvenli Gömülü Veritabanı Kolay Yedekleme

 

 Program Özellikleri

DemirSoft Barkodlu Satış programı perakendeciler için geliştirilmiş satış odaklı çalışan işletmelerde bilgisayar tecrübesi olsun, olmasın herkes tarafından kullanılabilen kullanımı kolay bir ürün satış programıdır.


Bir ürünü satmak için tek yapmanız gereken ürün barkodunun okutulmasıdır. Barkod okuyucunuz olmasa bile ürün listesinden ürünü seçerek satışını yapabilirsiniz. Her satış sonunda isterseniz müşterinize resmi değeri olmayan alışverişine ait bilgi fişi vermenizi sağlar. Yetkilendirme özelliği ile farklı kullanıcılar tanımlanarak vardiyalı çalışan işletmelerde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

40.000 ürünü otomatik tanımaktadır.

Kimler Kullanabilir ?

  Market
  Bakkallar
  Büfeler
  Kırtasiye
  Kuruyemiş
  Şarküteri
  Tuhafiye
  Milyoncu
  Hediyelik Eşya
  Bahçe Malzemeleri
  Sağlık
  Gıda
  Mücevher
  Spor Malzemeleri
  Petrol İstasyonu Marketleri
  Perakende Satış yapan tüm firmalar gibi farklı iş kollarında kullanılmaktadır.

 

 

İŞLEMLER

Hızlı satış ekranında gerçekleştirilen satış ve satış iade işlemlerinin tutulduğu bölümdür. Gerekli durumlarda yetkisi olan kullanıcılar bu satışlar üzerinde düzeltme ve silme yapabilmektedir.

İstenirse ürün alımlarını işlemler bölümünden giriş yapabilir, bu sayede hangi tarihlerde ne kadar ürün satın alındığını görebilirsiniz.

 

STOK TANIMLARI

Satışını yaptığınız ürünlerin stok kartlarının tanımlandığı bölümdür. Ürünün temel bilgileri bu ekranda tanımlanmaktadır.

Stoklarınızda barkodsuz ürünleriniz varsa DemirSoft Barkodlu Satış programında tek düğmeye basarak bu ürünlere barkod tanımlayabilir, bu barkodlar için ister laser ister termal yazıcılar ile toplu barkod etiket baskısı alabilirsiniz.

DemirSoft Barkodlu Satış programı EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, IMEI, CODABAR, CODE-39, CODE-128, KİLOGRAMLI BARKOD tipleri ile çalışabilir, bu barkod tipleri için etiket basabilirsiniz.

 

HIZLI SATIŞ TUŞLARI

Tanımlamış olduğunuz stok kartlarında istediklerinizin hızlı satış ekranında satış tuşu olarak gözükmesini sağlar. Özellikle barkodu olmayan ve barkod yapıştırılamayacak olan ürünler için kullanılan bir özelliktir. Örneğin: Yumurta, Ekmek vb..

 

HIZLI SATIŞ EKRANI

En çok kullanılacak ekrandır. Alışveriş yapan müşterinizin kasaya getirdiği ürünlerin barkodlarını okutarak satış sepetinde listelenmesini sağlarsınız. Barkodunu okuttuğunuz her ürünün bilgilerini ekranda görebilir hem de Satış toplam tutarını izleyebilirsiniz.

Yetkisi olan kullanıcılar ister parasal ister yüzdesel indirim uygulayabilir. Satış sonunda müşteriden alınan parayı yazarak, geri verilecek para üstünü hesaplatabilirsiniz.

Yapılan satışları Nakit Satış veya Veresiye Satış olarak sonlandırabilirsiniz. Bu sayede gün sonunda ne kadar Nakit ne kadar Veresiyeli satış yapıldığını izleyebilirsiniz.

Her satış sonunda isterseniz resmi değeri olmayan bilgi fişi yazdırabilirsiniz.

 

BİRİM ve MARKA TANIMLARI

Stok kartları giriş ekranından da ulaşılabilen bu bölümler kullanılan ürün ölçü birimleri ve ürün marka adlarının tanımlamalarının yapıldığı bölümdür.

Bu tanımlamalar stok kartlarında kullanılacağı için özellikle arama ve filtreleme işlemlerinde kullanıcının istediği kayıtlara ulaşmasında yardımcı olmaktadır.

 

BARKOD ETİKET

Ürünler bölümünde tanımlamış olduğunuz stok kartlarına barkod etiket baskısı yapmanızı sağlayan bölümdür.

Termal Barkod yazıcı ve Laser yazıcı ile barkod baskı imkanı da sunan DemirSoft Barkodlu Satış, tanımlı yüzlerce etiket formatını kullanımınıza sunmaktadır. Kırtasiyelerden temin edebileceğin A4 boyutundaki yapışkanlı etiketler üzerine seri bir şekilde Ürün Adı, Satış Fiyatı, Kdv Orana ve Barkodunu yazdırabilirsiniz.

 

KULLANICI TANIMLARI

Programı birden fazla kullanıcı paylaşacak ise bu bölümden farklı kullanıcılar ve şifreler tanımlayabilir, tanımlanan her kullanıcının programın hangi bölümlerine erişebileceğini ve hangi işlemleri yapabileceği yetkileri belirleyebilirsiniz.

 

RAPORLAR

Ürün Listesi Raporu
Ürün Satış Miktarları
Toplam Alış Miktarları
Toplam Satış Miktarları
Satılmayan Ürünler Raporu
Ciro Raporu
Satış Döküm Raporu
Kritik Stok Seviyesinde Olan Ürün Raporu
Son Kullanma Tarihi Geçen Ürün Raporu

 

 Program Görüntüleri

 

 

 

 

 

 

  Bu sitenin tüm hakları saklı olup, gösterilen marka, logo ve slogan tescillidir. © 2006 - 2024 DemirSoft